Huutokauppasonnit 2024

Atrian siitossonnihuutokaupan myyntilistoille on päässyt tänäkin vuonna viisi tilaltamme lähtöisin olevaa charolais-sonnia. Huutokauppa käydään jo tutuksi muodostuneeseen tapaan nettihuutokauppana ja se päättyy charolaisten osalta 3.5. Olemme päivittäneet tälle sivustolle lisätietoja sonneista ja sonnien taustoista ja kerromme niistä mielellämme myös lisää. Linkin takaa löytyy tarkemmat tiedot sonneista, kannattaa siis käydä tutustumassa Atria Sonnikone. Lisäksi tärkeää infoa sonneista löytyy Atriatuottajien nettisivuilta Siitossonnihuutokauppa 2024 – Atria Alkutuotanto (atriatuottajat.fi). Alla kuvat ja videot myytävänä olevista sonneista. Voit myös seurata tilaamme Instagramissa @aronemotila ja ottaa sitä kautta yhteyttä tai laittaa sähköpostia aronemotila@gmail.com.

Aron Voitto FI000014308123-2

Aron Voitto – Atria Sonnikone

Aron Voitto: ”Hyvä kasvupotentiaali maltillisilla syntymäpainoilla, hyvärunkoinen ja rakenteeltaan tasapainoinen, emä ollut aina kiltti ja kaikin puolin helppo käsitellä, isä periyttänyt helposti syntyviä vasikoita.”

Aron Vilperi FI000014308124-5

Aron Vilperi – Atria Sonnikone

Aron Vilperi: ”Kovilla kasvuindekseillä oleva sonni, sopii hyvin sekä teuraskasvatukseen että uudistushiehojen tuotantoon, vanhemmat erityisen hyväluonteisia.”

Aron Veijari FI000014308127-4

Aron Veijari – Atria Sonnikone

Aron Veijari: ”Hyvin hiehosonniksi sopiva, hyvärunkoinen sonni, isän puolelta periyttää helppoja poikimisia, emän puolelta hyvä luonne ja käsiteltävyys.”

Aron Vonkamies FI000014308125-8

Aron Vonkamies – Atria Sonnikone

Aron Vonkamies: ”Varma valinta hiehosonniksi, sekä emän että isän puolelta periytyy pientä syntymäpainoa, tasapainoinen rakenteeltaan.”

Aron Vesseli FI000026638211-9

Aron Vesseli – Atria Sonnikone

Aron Vesseli: ”Hyvä valinta hiehoille, emälinjastaan sutjakkaa rakennetta periyttävä hyvärunkoinen sonni, emä kiltti ja hyvä käsitellä, isän puolelta pientä syntymäpainoa periyttävä.”